Запознайте се с екипа: Борислав Цикалов


Да доверите своето Apple устройство в нашите ръце означава, че ни имате доверие и ние сме безкрайно щастливи и благодарни за тази привилегия. Затова държим да знаете повече за нас и всяка седмица ви представяме в блога по един член на екипа на OPA Solutions. Днес ще ви срещнем с Боби, най-търпеливият сервизен техник, който сте виждали.


Име: Борислав Цикалов


Суперсили: Логическо мислене, търпение и любопитство


Джобс или Воз? Тим Кук


Обичам Apple, защото… вдъхновява артистите да бъдат креативни, професионалистите да бъдат компетентни, а нас техниците да се самоусъвършенстваме и да се отнасяме с нужното уважение към всяко Apple устройство.


Когато за пръв път видях устройство на Apple… От края на 90-те години Apple устройства са позиционирани в много холивудски продукции. Като почитател на американското кино, винаги съм забелязвал ябълката, която присъства в безброй сцени.


Следващото голямо нещо от Apple ще е… голяма стъпка към Холивуд и филмовата индустрия.


MacOS е по-добра от всичко останало, защото… предоставя възможността на потребителя да бъде уверен, спокоен, но и да пренесе своята индивидуалност във вселената на операционната система.


В iTunes в момента слушам... В iTunes е трудно човек да се ограничи със слушането на нещо конкретно, защото iTunes предоставя безкрайно качествено и с висока стойност съдържание.


Запознайте се и с Христо Нейков и Стефан Ангов.

74 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com