Запознайте се с екипа: Александър ЧавдаровСервизните услуги са сред суперсилите на Opa Solutions, защото ние подхождаме с внимание към всеки един детайл на вашето Apple устройство. Нашите специалисти имат опит, доказани умения и търпение, с които правят истински чудеса! Кои са те обаче? Всяка седмица ви представяме член на екипа ни. Днес е ред на Александър...


Име: Александър Чавдаров


Суперсили: Изобретателност, бързина и внимание към детайлите


Джобс или Воз? Джобс


Обичам Apple, защото… имат наистина работеща като едно екосистема от компютри, мобилни устройства. Синхронизацията между MacBook, iPhone и Watch е наистина впечатляваща и улесняваща страшно много.


Когато за пръв път видях устройство на Apple… Първото Apple устройство, което видях, беше iPod Classic. От тези с механичните дискове. Още тогава разбрах, че продуктите на тази марка ще са нещо повече от останалите.


Следващото голямо нещо от Apple ще е… Надявам се наистина голямо развитие при мобилните компютри. Наистина да са PRO машини.


MacOS е по-добра от всичко останало, защото… работи. Работи заедно с цялата екосистема на Apple по един невероятно лесен и удобен начин.


В iTunes в момента слушам... Pink Floyd.


Запознайте се и с Христо Нейков, Стефан Ангов и Борислав Цикалов.

74 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com