Специалното събитие на Apple, локализиране офлайн с Find My, iOS 13.1 бета - #TheAppleDigest Vol.16


Датата на голямото септемврийско събитие на Apple е вече известна, ще можем да открием своя iPhone дори когато е офлайн с новото приложение Find My, а бета версия на iOS 13.1 вече е тук - тези и още любопитни теми ви очакват в шеснайстото издание на #TheAppleDigest.

На 10 септември ще бъдат представени новите iPhone устройства


By innovation only („Единствено иновации“) е мотото на тазгодишното голямо семпетврийсто събитие на Apple. От компанията вече изпpaтиха дo мeдиитe пoĸaни зa пpeзeнтaцията нa aйфoните oт cлeдвaщo пoĸoлeниe - нoвитe іРhоnе 11 устройства щe бъдaт пpeдcтaвeни нa 10 ceптeмвpи в Steve Jobs Theater, paзпoлoжeн в Аррlе Раrk в Купертино. Oчaĸвaниятa ca тaзи гoдинa Аррlе дa пpeдcтaви тpи нoви мoдeлa іРhоnе, ĸoитo щe ce нapичaт Рhоnе 11, іРhоnе 11 Рrо и іРhоnе 11 Рrо Мах. Поканата е придружена от ново лого на Apple в различни цветове, а мероприятието ще бъде излъчено на живо на сайта на компанията. Подробности за събитието ще откриете тук.

Вече можеш да откриеш своя iPhone дори когато е офлайн

Apple отдавна предлага начин за проследяване на изгубено устройство чрез Find My iPhone. При iOS 13 и macOS Catalina функцията Find My iPhone на Apple се преобразува във Find My. Новото приложение е достъпно в iOS 13 и macOS Catalina и интегрира приложението Find My Friends. Това означава, че можете не само да проследявате всичките си устройства, но и тези на всички приятели, с които споделяте местоположение. Една от функциите на приложението Find My е локализирането на устройства дори когато те са офлайн. Това означава, че вече можете да намирате изгубени Apple устройства, дори и да са офлайн. За да отключите местоположението на изгубено устройство обаче, трябва да притежавате друго устройство на Apple. Вторият продукт на Apple е този, който държи ключа за дешифриране на местоположението на офлайн устройството. Още информация намерете тук.


Бета версия на iOS 13.1 е вече тук


Apple вече публикува бета версия на iOS 13.1 – като за първи път актуализацията вече се разработва усилено още преди основната версия да е достъпна. Това ще позволи на Apple да задържи някои функции на iOS 13 за iOS 13.1, като споделянето на ETA в Apple Maps, нова функция за аудио споделяне и автоматизации за бързи клавиши. iOS 13 ще бъде пуснат в средата на септември, докато iOS 13.1 се очаква да бъде достъпен за всички потребители до октомври. Повече прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com