Smart Battery Cases, AirPods Pro‌ и фотография с iPhone - #TheAppleDigest Vol.28


Как продажбите на AirPods Pro надминаха очакванията, какво е новото в Smart Battery Cases за iPhone 11 и iPhone 11 Pro Max, и защо чикагски ученици получиха последен модел iPhone 11 ще разберете в двадесет и осмото издание на #TheAppleDigest.


Очаква се удвояване на продажбите на AirPods


Според Bloomberg продажбите на AirPods ще се удвоят до 60 милиона до края на тази година. Интересът на потребителите към AirPods Pro‌, които са водоустойчиви и притежават функция за елиминиране на шума, е надхвърлил очакванията на създателите си.


Още по темата тук.


Не забравяйте, че вече можете да намерите AirPods Pro в магазина на OPA Solutions на цена от 559.00 лв с ДДС! Подробности за характеристиките на продукта и офертата прочетете тук.


Новите Smart Battery Cases за iPhone 11 и iPhone 11 Pro Max са вече достъпни в онлайн магазините на Apple на цена от $129.

За първи път кейсовете идват със специален бутон, който автоматично активира камерата независимо дали устройството е отключено или не. Бърз клик с бутона прави снимка, а с продължителен натиск може да бъде заснето QuickTake видео. Протекторът е изработен от приятен на допир силиконов материал с микрофибърни нишки, които позволяват по-добра защита.


Повече за предимствата на протекторите тук и тук.


Гледайте и видео ревюто:


Ученици от Чикаго учат фотография с iPhone


Apple си партнира с 100cameras, за да покаже възможностите за фотография с iPhone на ученици от Чикаго. В рамките на кампанията, двадесет и пет ученици от DRW College Prep са получили нов модел iPhone 11 и задачата да уловят вълнуващи кадри от света около тях. Целта на инициативата е да се подобрят техническите умения на участниците и да се стимулира споделянето на истории и емоции с помощта на технологиите.

Още за инициативата тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.


Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com