Ранен достъп до Apple Arcade, безконтактни документи в Apple Wallet - #TheAppleDigest Vol. 14
В ход е програма за ранен достъп за служителите на Apple за новата абонаментна услуга Apple Arcade, компанията оповести информация относно приноса си към заетостта и растежа в САЩ, безконтактните идентификационни документи за студенти в Apple Wallet вече са достъпни за още университети - тези и още любопитни теми ви очакват в четиринадесетото издание на #TheAppleDigest.

Apple Arcade с програма за ранен достъп

Apple обяви предстоящата услуга Apple Arcade още през март, а сега вече е в ход и програма за ранен достъп до услугата. Apple Arcade ще позволи на потребителите на iOS, Mac и Apple TV да плащат фиксирана месечна такса, чрез която ще получат достъп до пакет от иначе платени приложения чрез App Store. В момента тръгна програма за ранен достъп за служителите на компанията, които срещу $0,49 на месец могат да ползват услугата с едномесечна безплатна пробна версия. Програмата за тестване ще завърши при пускането на iOS 13. Подробности по темата ще откриете тук.


Колко работни места осигурява Apple в САЩ?

От Apple споделиха информация относно приноса си към заетостта и растежа в Съединените щати. Според информацията, компанията е отговорна за 2,4 млн. работни места, което е с 20% повече спрямо 2017 г., а 60 млрд. долара са били похарчени изрично за продукти и услуги от базирани в САЩ доставчици. Технологичният гигант твърди също така, че е на път да постигне целта си да допринесе с 350 млрд. долара за икономиката до 2023 година. Още по темата ще откриете тук.


Аpple улеснява студенти с безконтактни идентификационни документи в Apple Wallet

Безконтактните идентификационни документи за студенти в Apple Wallet вече са достъпни за още нови университети. Навреме за началото на учебната 2019 г., разширяването означава, че над 100 000 учащи ще могат да имат достъп до своята лична карта от iPhone и Apple Watch. След като студентите добавят идентификационния номер на студентската си карта в Apple Wallet, те ще могат да използват своя iPhone или Apple Watch по същия начин, както студентската си карта навсякъде, където се приемат физически лични карти на студенти, включително общежития, ресторанти и други. Прочетете повече тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com