Прогнози за iPhone 12, iOS 13.3.1 и неофициалният архив на Apple в #TheAppleDigest Vol. 36


Какво ще се промени с iPhone 12, как iOS 13.3.1 решава проблема с проследяването на местонахождението на потребителите и къде може да открием визуалната история на Apple разберете в тридесет и шестото издание на #TheAppleDigest.


Barclays с прогнози за iPhone 12

Анализатори от Barclays смятат, че iPhone 12 ще разполага с подобрени Face ID сензори. Според тях, Apple ще постигне това, подобрявайки фотосистемата TrueDepth, използвана при лицево разпознаване.

Блейн Къртис и Томас О'Майли от Barclays твърдят, че най-голямата промяна в бъдещите модели iPhone е възможността Apple да отхвърли възможността за използване на Lightning адаптер в поне един от моделите си до 2021 г. Тяхното мнение кореспондира с предположенията на най-доверения анализатор на Apple Мин-чи Куо.


Какво още очакват от Barclays четете тук.


iOS 13.3.1 прави възможно деактивирането на Ultra Wideband чипа


Втората бета версия на iOS 13.3.1 бе направена достъпна за тестване по-рано този месец. Учудващо за някои потребители, тя вече позволява деактивиране на Ultra Wideband чипа, използван от iPhone за пространствено ориентиране и точна локация.

Apple прави това подобрение след като беше открито, че iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max продължават да следят местоположението на потребителите, дори когато потребителите изключват функцията.


Повече по темата и как да използвате функцията четете тук.


The Apple Archive събира историята на Apple, за да вдъхновява иновациите

Сам Хенри Голд създава най-голямата колекция от снимки, видеа и статии, проследяващи историята на Apple. Тя показва развитието на компанията, нейните креативни кампании и иновативни решения. Създателят се надява, че колекцията ще вдъхнови новото поколение дизайнери, създатели и почитатели на марката.

Получил първия си продукт на Apple едва на четири години и със знанието, че дългогодишния му труд може да бъде изгубен, ако от компанията предявят претенции за авторско право, Сам е убеден, че инициативата му има своята стойност.


Повече за уникалното начинание на един обикновен потребител на Apple продукти прочетете тук.

Можете да разгледате съдържанието на The Apple Archive тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com