Опра по Apple TV+, Mac Pro в Тексас и Apple Store отново на Пето авеню - #TheAppleDigest vol.19


Опра Уинфри се завръща със своя Oprah's Book Club по Apple TV+, новият Мac Pro официално ще се произвежда в Тексас, реновираният магазин на Apple на Пето авеню в Манхатън отвори врати - тези и още любопитни теми ви очакват в деветнайстото издание на #TheAppleDigest.


Oprah's Book Club тръгва по Apple TV+Книжният клуб на Опра се възражда чрез партньорство с Apple - повече от 20 години, след създаването на Oprah's Book Club и повече от година от последната избрана за него книга, Опра Уинфри обяви, че новото предаване за нейния клуб ще тръгне ексклузивно на платформата Apple TV+ на първи ноември. Първата книга, избрана от Опра, е дебютният роман на Та-Нехиси Коутс "The Water Dancer" и в пилотния епизод тя ще интервюира автора. Нов епизод ще излиза в Apple TV+ веднъж на два месеца, част от приходите от продажбите на заглавия, генерирани от книжния клуб в Apple Books, ще бъдат дарявани на Американската библиотечна асоциация. Научете повече тук.


Новият Мac Pro ще се произвежда в ТексасИзвестно време от Apple намекваха, че искат да произвеждат новия Mac Pro в Тексас и сега това е официално. Компанията потвърди, че ще създаде работната станция в същия завод в Остин, Тексас, който произвежда цилиндричния Mac Pro от 2013 г. Компанията не се поколеба и да обясни причината за това свое действие: намаляване на данъците за внос на "определени необходими компоненти". Стойността на американските компоненти в новия Mac Pro е 2,5 пъти по-голяма, отколкото в предишното поколение на компютрите. Прочетете официалното изявление на сайт на Apple.


Apple Store отново на Пето АвенюПреди дни се състоя грандиозното откриване на реновирания магазин на Apple на Пето авеню в Манхатън, Ню Йорк. Едновременно с пускането на iPhone 11, 11 Pro и Apple Watch Series 5, клиентите, присъствали на откриването, са имали възможността и срещнат и да се направят снимка с ръководителите на Apple - Тим Кук, Диърдри О’Брайън, Фил Шилер и Грег Джозуияк, които също са присъствали на събитието. Повече информация и снимки вижте тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com