Новият iPhone SE, клавиатура за iPad Pro и iPhone 12 Pro Max в #TheAppleDigest Vol. 49


Новият iPhone SE е вече достъпен за поръчки, каква е цената на магическата клавиатура за iPad Pro и iPhone 12 Pro Max с по-тънък корпкус - четете в четиридесет и деветото издание на #TheAppleDigest.


Новият iPhone SE - достъпен за поръчки


След месеци на слухове iPhone SE беше представен и е вече достъпен за поръчки.


Цената на устройството започва от $399. Той има 4,7-инчов ретина HD дисплей и технология Touch ID. iPhone SE разполага с най-бързия чип сред смартфоните - A13 Bionic, най-добрата единична задна камера за iPhone с 12MP и възможност за заснемане на 4K видео. Предната камера на устройството е 7MP и позволява заснемане на видео 1080p.


Батерията на iPhone SE е със същата издръжливост като тази на iPhone 8. iPhone SE идва и със специален 5-ватов зареждащ адаптер, включен в комплекта.


Повече за характеристиките на устройството - тук.


iPhone SE се предлага в три цвята - черно, бяло и червено. Световни брандове като Otterbox, ESR и Gear4, вече представиха новите дизайни за кейсове, подходящи за този модел. Вдъхновени от природата, водата и Космоса, те са прекрасен начин за предаване на индивидуалност на вашия iPhone.


Разгледайте тук.


Нова клавиатура за iPad Pro


Още един дългоочакван продукт на Apple вече може да бъде поръчан. Цената на магическата клавиатура за iPad Pro със сензорна лента започва от $299 за 11-инчовия модел и $349 за 12.9-инчовите модели. Очакваната в началото на май, клавиатурата зарадва потребителите повече от петнадесет дни преди предвиденото.


Още по темата - тук.


iPhone 12 Pro Max с по-тънък корпус

iPhone 12 Pro Max ще разполага с по-тънък корпус. Това показват изтекли документи от Apple. Според схемите на устройството то ще се доближава повече до дизайна на iPad Pro. За да побере 6.7-инчовия OLED дисплей, iPhone 12 Pro Max ще бъде малко по висок и широк от iPhone 11. Това съвпада с прогнозите на Джеф Пу и Мин-Чи Куо, които ви споделихме в #TheAppleDigest Vol. 48.


Какво още можем да очакваме от бъдещите продукти на Apple? Разберете тук и тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com