Новият iPhone SE е вече тук!Apple зарадва милиони почитатели на компанията с новината, че второто поколение iPhone SE е готов, съчетаващ непозната мощ с обичан дизайн. Очаквайте скоро и в OPA Solutions!


Новият iPhone има 4,7-инчов ретина HD дисплей и Touch ID. Дизайнът му е компактен, а цената - по-достъпна от всякога.* iPhone SE разполага с най-бързия чип сред смартфоните - A13 Bionic, и най-добрата единична камера в семейството на iPhone. Ще имате възможност да избирате от три цвята - черно, бяло и червено.


“Първият iPhone SE беше хит - много потребители обожават характерната за него уникална комбинация от малък размер, високо технологично представяне и достъпна цена. Новото поколение надгражда тази страхотна идея и въвежда подобрения във всяко едно отношение. Има най-добрата единична камера за великолепни снимки и видео, като все още е съвсем достъпен. Нямаме търпение iPhone SE да попадне в ръцете на потребителите!”, казва Фил Шилер, вицепрезидент на световния маркетинг отдел на Apple.Популярен дизайн с 4,7-инчов дисплей

iPhone SE е с алуминиево покритие и е водоустойчив на дълбочина до 1 метър в рамките на 30 минути. 4,7-инчовият ретина HD дисплей тушира бялата светлина, създавайки изживяване близо до четене от хартия. Поддържа Dolby Vision и HDR10 playback. iPhone SE използва Haptic Touch за бързи действия като анимиране на Live Photos, преглед на съобщенията и преподреждане на приложенията.


A13 Bionic — най-бързият чип при смартфоните


Въведен при iPhone 11 и iPhone 11 Pro, A13 Bionic е най-бързият чип при смартфоните и предлага неповторима скорост на всяко действие. Перфектен за фотография, гейминг и изживяване с подобрена реалност. A13 Bionic заедно с iOS 13 осигуряват нови интелигентни приложения, които използват machine learning и Core ML. A13 Bionic осигурява и дълъг живот на батерията. iPhone SE се зарежда безжично и поддържа бързо зареждане - с до 50% само за 30 минути. Dual SIM с eSIM предлага удобство и гъвкавост на потребители, които искат да имат два телефонни номера на едно устройство.


Камера за неповторимо изживяване

Камерата на iPhone SE е 12-мегапикселова и дава нови възможности за фотография, включително Portrait mode и всички шест Portrait Lighting ефекта и Depth Control.


Вижте видеото на Apple за iPhone SE:* Очаквайте актуална цена за България съвсем скоро.

0 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com