Новите AirPods, прогнози за iPhone SE 2 и речта на Тим Кук в Ню Йорк - #TheAppleDigest24


Какво да очакваме от новия модел AirPods, прогнозите на анализаора Минг-Чи Куо за iPhone SE 2 и речта на Том Кук за климатичните промени - подробности по тези любопитни теми ще откриете в двадесет и четвъртото издание на #TheAppleDigest.


Различен дизайн и подобрени функции за новите AirPods


Неофициалната информация за бъдещото трето поколение AirPods слушалки на Apple продължават да нараства като обем. Според статия в Economic Daily News компанията ще разработи слушалките в няколко цвята, които да подхождат на iPhone 11 и iPhone 11 Pro. Към настоящия момент AirPods са достъпни само в бяло, но е възможно цветовите опции да бъдат осем. Очакваната цена на тези продукти е около $250. Подобрение се очаква и във функцията за шумоизолиране, която ще даде повече комфорт на потребителите. Подробности вижте тук.


Прогнози за бъдещия iPhone SE 2


Минг-Чи Куо, провъзгласен от Business Insider за “най-добрия анализатор на Apple в света”, представи новата си прогноза за iPhone SE 2. Според него, производството му ще започне през януари 2020 година, а официалното му представяне ще бъде през март.

Куо очаква устройството да наподобява дизайна на iPhone 8, но да бъде с по-ниска цена и да не използва технологията за лицево разпознаване Face ID. В предишна своя прогноза по повод iPhone SE 2, Куо споделя възможността устройството да се предлага в три цвята: сребрист, сив и червен. Предполага се, че новият модел ще бъде насочен към потребителите на iPhone 6 и iPhone 6S, които не проявяват интерес към подобрения като Face ID или няколко камери. Очаква се цената му да бъде около $399. Повече по темата прочетете тук или тук.


Тим Кук говори за глобалното затопляне и стремежа на Apple


Като продължение на усилията на Apple в сферата на екологията и устойчивото развитие от последния месец, изпълнителният директор на компанията Тим Кук изнесе реч на гала вечеря в Ню Йорк по случай 30-годишния юбилей на неправителствената организация Ceres. Акцент в изказването на Кук бе прогреса на технологичния гигант в посока използването на напълно възобновяема енергия. Позицията му относно промените в климата беше посрещната с аплодисменти от публиката.


“Ние не виждаме климатичните промени като заплаха, а като възможност. Заедно с нашите партньори се стремим към създаването на нови и добри практики. Защото така е редно да постъпваме”, каза Тим Кук.

Подробности прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

0 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com