Новите AirPods Pro вече в OPA Solutions


Най-новият модел слушалки на Apple - AirPods Pro - предлагат още по-вълнуващо изживяване на звука с иновативните си подобрения спрямо предишното поколение продукти.


Вече можете да ги намерите в магазина на OPA Solutions на цена от 559.00 лв с ДДС!


Мислите, че новите AirPods Pro няма с какво да ви изненадат?


По-долу може да прочетете част от причините да предпочетете AirPods Pro пред всичко останало, което се предлага на пазара.


Режим за отмяна на шума / Noise cancelling mode


Превключвайки на този режим, устройството блокира максимално страничния шум, позволявайки ви да се насладите на това, което искате да чуете. Микрофон, насочен към външната среда засича шума, а друг - насочен навътре, му противодейства, изолирайки нежеланите звуци. Този механизъм се извършва с честота 200 пъти в секунда.


Прозрачен режим / Transparency mode


Тази функция е изненадващо иновативна дори за запалените почитатели на марката Apple. Тя разчита повтарящите се звуци на околната среда и ги блокира, запазвайки частта от околните звуци, които устройството счита за важна - например човешките гласове. По този начин можете да се разхождате навън и едновременно да чувате всичко около вас, без то да натоварва слуха ви. Според потребители, този режим позволява качествено по-добра концентрация. Борис ван Зантен, основател на технологичния сайт TheNextWeb.com, дори коментира, че си представя бъдеще, “в което по време на работна среща всички участници ползват AirPods Pro и се изолират от разсейващия фонов шум, концентрирайки се само върху разговора”.


3 размера AirPods Pro


Няма нищо по-досадно от универсалния размер слушалки. AirPods Pro разполага с три размера - малки, средни и големи силиконови накрайници. Те са меки и гъвкави и пасват перфектно, когато ги сложите. Миниатюрните отвори в тях регулират налягането, така че буквално забравяте, че имате слушалка в ухото си.


Съвършен дизайн


Можете да разчитате на AirPods Pro във всякакви ситуации. Слушалките са водоустойчиви, не се повлияват и от потта, напр. По време на интензивна физическа тренировка. Допълнителният микрофон пък осигурява кристален звук, колкото и ветровито да е около вас. Зареждате вашите AirPods Pro безжично и можете да ги ползвате повече от 24 часа.


Ето и как изглеждат AirPods Pro
За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

0 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com