Новини за Mac Pro, сътрудничества и ново поколение зареждане - #TheAppleDigest25


Сътрудничеството на Apple Inc. с големи културни центрове продължава в Мадрид, компанията Chargeasap пусна на пазара магнитен кабел за зареждане от ново поколение, а Американската Федерална комисия по комуникациите одобри новия модел Mac Pro - подробности по тези любопитни теми ще откриете в двадесет и петото издание на #TheAppleDigest.


Новият модел Mac Pro


Американската Федерална комисия по комуникациите (FCC) даде своето одобрение за пускане в продажба на новия модел Mac Pro. От Apple обявиха, че новият модел ще бъде достъпен тази есен. Той ще притежава 28-ядрен процесор Intel Xeon, RAM 1.5TB както и рамка от неръждаема стомана. Уникалният дизайн също ще прави устройството изключително безшумно. Цената му ще бъде $5,999.


Подробности прочетете тук.


Today at Apple си партнира с CaixaForum Madrid


Сътрудничеството на Apple Inc. с големи културни центрове по света продължава тази есен в Испания с партньорство с CaixaForum Madrid. То се осъществява в рамките на програмата Today at Apple, която цели да образова и насърчи креативността на потребителите на Apple.


CaixaForum е един от върховете в Златния триъгълник на изкуството в Мадрид. Мисията му е да насърчава създаването и изучаването на изкуството в неговите мултикултурни измерения. Построен в сградата на стара електроцентрала, музеят се намира близо до магазина на Apple на площад Пуерта де Сол, който ще отвори отново врати на 7 ноември. Подробности вижте тук.


Ново поколение зареждане на Apple устройстватаНовият Infinity Cable на компанията Chargeasap е първият магнитен кабел за зареждане със сменяеми накрайници за Lightning, USB-C, micro-USB и мощност 100W. Макар досега на пазара да са се появявали подобни продукти, това е първият зареждащ кабел с такава мощност, който позволява без проблем да зареждате всички свои Apple устройства, включително всеки MacBook и MacBook Pro. В допълнение той поддържа Qualcomm Quick Charge 3.0 и 4.0 и може да служи за прехвърляне на данни. От Chargeasap казват, че всеки потребител може да бъде спокоен, че ако някой се закачи за кабела, той ще се разкачи от Apple устройството ви, като по този начин ще го предпази от падане.


Във видеото ще видите нагледно как изглежда кабелът:

Подробности ще намерите тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

0 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com