Новата watchOS 6.2 и очакваните watchOS 7 и iPhone 9 Plus в #TheAppleDigest Vol. 46
Какво е новото в WatchOS 6.2, как watchOS 7 ще повиши сигурността на Apple Watch и можем ли да очакваме модел на iPhone 9 Plus - разберете в четиридесет и шестото издание на #TheAppleDigest.


WatchOS 6.2 е тук!Освен с iOS 13.4 и iPadOS 13.4, Apple зарадва потребителите и с новата watchOS 6.2. Новата операционна система вече дава възможност за покупка на продукти в различни приложения. Нуждата от подобна функция се налага заради растящия брой на приложения, разработени и достъпни само за Apple Watch.


Разработчиците на WatchOS 6.2 са успели да разрешат и проблемите, които потребители срещаха с приложенията за слушане на музика.


Какво още предлага WatchOS 6.2 разберете тук.


В допълнение към новата операционна система потребителите на Apple Watch могат да се радват и на пролетна колекция от спортни верижки. Новите цветове са Sport Band са Cactus, Grapefruit и Surf Blue. В същите цветове могат да бъдат открити и силиконови протектори за iPhone 11 и 11 Pro.


Разгледайте ги тук.


Очаквания за watchOS 7

Според информация на сайтовете iUpdate и The Verifier следващото поколение операционна система - watchOS 7 - ще позволява отключване на устройствата с пръстов отпечатък. Към този момент Apple Watch не разполага с Touch ID функция, а използва PIN code, който потребителите трябва да въведат, когато за първи път поставят устройството на ръката си.


Още за watchOS 7 - четете тук.


Очакваме и iPhone 9 Plus

Наблюдателни потребители откриха нови детайли за iPhone 9, скрити в кода на iOS 14. Очаква се iPhone 9 да има и версия с по-широк дисплей, следвайки примера на Phone 8 и iPhone 8 Plus. По всяка вероятност моделите ще притежават A13 Bionic чип - процесор, използван и в iPhone 11и iPhone 11 Pro.


Повече по темата вижте тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.


Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com