Засилено производство на iPhone 11, рециклиранe и нова програма от Apple - #TheAppleDigest vol.21Поради непредвидено голямо търсене производството на iPhone 11 се увеличава с 10%; директорът по политиките за опазване на околната среда на Apple се обяви за повече рециклирани материали, а iPhone 6s и 6s Plus, които имат проблеми при включването, ще бъдат ремонтирани безплатно в оторизираните от Apple сервизи - тези и още любопитни теми ви очакват в двадесет и първото издание на #TheAppleDigest.


Увеличение на производството на iPhone 11 с 10%Продажбите на новите три модела iPhone надвишават очакваното от компанията. По тази причина технологичния гигант e пoиcĸaл oт дocтaвчицитe cи yвeличение на пpoизвoдcтвoтo нa устройствата c дo 10 пpoцeнтa. Увеличението ще добави между 7 и 8 милиона бройки iPhone към първоначално планираните от базираната в Купертино компания. Цената на аĸциитe нa дocтaвчицитe нa пpoизвoдитeля в Toĸиo и Xoнĸoнг се покачи cлeд нoвинaтa. Πaзapнaтa ĸaпитaлизaция нa Аррlе cъщo ce издигна, ĸaтo вeчe възлиза на $1,03 тpилиoнa. Научете подробности тук.


Телефони изцяло от рециклиран материал от AppleДиректорът по политиките за опазване на околната среда на Apple Лиза Джаксън обяви, че възнамерява да използва влиянието на компанията за повече рециклирани материали и възобновяема енергия. За пример ще бъде използването на рециклирани редки метали в новия iPhone 11 - за първи път в смартфон. Миналата година компанията обяви, че всички единици на групата ще бъдат изцяло захранвани от възобновяема енергия. Междувременно 44-те доставчици на групата са се ангажирали с подобна политика. Лиза Джаксън е бивш ръководител на Агенцията за опазване на околната среда в администрацията на президента на САЩ Барак Обама. Повече подробности ще намерите тук.


Нова програма от Apple за ремонт на iPhone 6s и 6s Plus устройства

Технологичния гигант отвори нова програма за ремонт на устройства iPhone 6s и 6s Plus, които имат проблеми при включването. Тя обхваща ограничен брой устройства iPhone 6s и iPhone 6s Plus, произведени между октомври 2018 г. и август 2019 г. В някои случаи тези устройства може да не могат да се включат поради проблемен компонент. Засегнатите устройства, отговарящи на условията на програмата, ще бъдат ремонтирани безплатно в оторизираните от Apple сервизи. Прочетете повече на официалния сайт на Apple.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

23 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com