Нов 13-инчов MacBook Pro, iPhone 12 през октомври и още в #TheAppleDigest Vol. 48


Кога можем да очакваме iPhone 12, изтекла информация потвърждава прогнозите за 13-инчов MacBook Pro през май и как Apple вдъхновява креативността у дома в четиридесет и осмото издание на #TheAppleDigest.


Припомняме ви и за проучването на OPA Solutions във връзка с преминаването на много компании към дистанционна работа. За да научим повече за предизвикателствата, които срещате, ви каним да попълните тази кратка анкета. Благодарим ви предварително!


iPhone 12 през октомври


Според анализатори Apple ще представи новия iPhone SE в средата на април, а през октомври можем да очакваме и 6.7-инчовия iPhone 12. В свой доклад Джеф Пу заявява, че техническата проверка на годността на устройството може да се забави с две седмици. Това означава, че разработката на 5.4 и 6.1-инчовите модели на iPhone 12 ще продължи до края на април, а на 6-7-инчовите - до средата на май. Очаква се, че потребителите ще могат да се сдобият с устройствата през септември и октомври тази година.


Пу смята, че дългоочаквания модел iPhone SE ще бъде представен в средата на април.


Повече за дизайна на устройствата споделят от Bloomberg. Според тях поне два от моделите ще имат дизайн по-близък до този на iPad Pro 12.9.


Още по темата - тук и тук.


Apple ще представи нов 13-инчов MacBook Pro през май


Според Джон Просек през май Apple ще представи нов 13-инчов MacBook Pro. Известен с кодовото име J223, моделът ще бъде с нова клавиатура и десето поколение Intel Ice Lake процесор.


Просек е споделял вътрешна информация от компанията и в миналото, а данните му съвпадат и с прогнозите на Мин-Чи Куо - най-уважавания Apple анализатор.


Прочетете повече по темата.

Apple помага на родителите в социална изолация


В помощ на родителите и децата, които прекарват повече време у дома, Apple подготви тридесет занимателни и образователни задачи с iPad и iPhone. Предизвикателствата имат за цел да стимулират креативността на децата и да поощрят придобиването на нови умения.


Още за инициативата - тук.

Открийте предизвикателствата!


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com