MacBook Pro, Apple Research и благотворителният търг на Лука Маестри - #TheAppleDigest Vol.27


Новият MacBook Pro е вече на пазара, приложението Apple Research, което налага революцията в изследванията на здравето, и благотворителната инициатива на финансовия директор на Apple Лука Маестри - тези любопитни теми ви очакват в двадесет и седмото издание на #TheAppleDigest.


Новият MacBookPro 16’’ очарова потребителите
Нов лаптоп в серията MacBook Pro представи Apple Inc. на 13 ноември. Това е най-мощният модел, създаван досега от компанията, и е специално разработен за нуждите на “всеки, който разчита на Mac, за да създава най-доброто, на което е способен”.


Устройството се отличава с осемядрен процесор Core i9 с честота 2.4GHz, до 64GB RAM и до 8TB SSD памет. Новата технология за регулиране на температурата позволява оптимизиране на работата, разход на по-малко енергия и прави MacBook Pro 16’’ почти два пъти по-бърз от предшествениците си.


Повече за характеристиките на устройството ще намерите тук.


Apple Research app и революцията в изследванията на здравето


Приложението Apple Research, което събира и обработва широк набор от данни, свързани с двигателната активност, сърдечната дейност и нивата на шум, е вече достъпно за потребителите на iPhone и Apple Watch. Клиентите на компанията в САЩ могат да участват и в три изследвания на здравето, обединени под името Apple Heart Study. Те се фокусират върху здравето на жените, слуховата, двигателната и сърдечната активност. Общият проект на Apple и академичната общност в Станфорд се отличава с рекорден брой участници - 400,000 потребители на Apple Watch.


Повече за Apple Research app и усилията на компанията да подобри здравето на потребителите тук.


Обяд с финансовия директор на Apple Лука Маестри


Обяд и разходка зад кулисите на Apple в името на благотворителността предлага организацията Charitybuzz. Лука Маестри, финансовият директор на Apple, ще последва примера на Тим Кук като „продаде на търг“ част от своето време. Наддаванията за възможността за среща с Лука започват от $10,000 и се очаква да нараснат до $50,000. Приходите ще бъдат дарени на фондацията на Андреа Бочели, чиято мисия е да подпомага образованието и социализацията на хора в неравностойно положение, социална изолация и крайна бедност.


Още по темата тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

0 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com