Писмо от създателите на OPA Solutions


Скъпи Apple потребители, мили приятели!


Част от Вас ни познават от много години, с други работата ни срещна преди броени месеци, но сме сигурни, че виждате ежедневните усилия, които полагаме да поддържаме жива любовта на всички потребители на Apple в България към най-добрата и качествена марка за компютърни и мобилни технологии в света.


Правим го вече от близо 15 години, още от създаването на сервизния център на първия оторизиран сервиз на Apple в България. Там изградихме процедури на работа, които да позволят на всеки от Вас да получава обслужване по най-високите Apple стандарти. След това, със създаването на OPA Solutions през 2017 г., продължихме да развиваме максимално добрите решения за всеки клиент, да поддържаме продуктите и системите на Apple по начин, който да не пречи на работата на професионалистите в големите компани, малките организации или на частните ни клиенти.


Всяко обслужено устройство, всеки разговор, допринасят за това и днес можем с най-голямо удоволствие да ви споделим, че от 15 юни


OPA Solutions е новият оторизиран сервиз и риселър на Apple в България!


Това означава не просто обслужване от най-високо качество, но и нов център за клиенти, който вече можете да посетите в Sopharma Towers (ул. “Лъчезар Станчев” 5). Тук сме не само всеки ден от работната седмица, но и всяка събота от 10 до 16 ч.


Не само ще запазим, но и ще надградим досегашните си услуги, като съкратим сроковете им за изпълнение. На нас можете да разчитате за:

  • Поддръжка на място - нашите опитни специалисти могат да Ви посетят на място в дома или офиса Ви и да решат ИТ проблемите Ви, да конфигурират ново оборудване, да Ви консултират или да ъпгрейднат Вашия компютър.

  • Ъпгрейди и ремонти - можем да диагностицираме Вашата техника, да я ремонтираме или да продложим и поставим подходящи компоненти с които да и вдъхнем нов живот - повече памет, бърз SSD диск, по-добра видео карта или по-удобни аксесоари.

  • Отдалечена поддръжка - ако бързината е от значение можем да Ви помогнем с отстраняването на вашите ИТ проблеми дистанционно. По телефона или с дистанционен достъп, това е най-бръзият начин да продължите работа.

  • Абонаменти

  • Безплатна профилактика и ъпгрейди по програми на Apple

  • Обучения - ако работите с macOS и iOS, Numbers, Pages, Keynote, iMovie или Photos, ние можем да Ви научим на всичко необходимо, за да си вършите работата, да се забавлявате и да използвате Вашето устройство по-ефективно.


За нас този бизнес е личен! Продължаваме да вярваме, че продуктите и потребителите на Apple са различни от всички останали на пазара. Всяка изпълнена от нас услуга е част от дългосрочно партньорство, което помага и на двете страни да растат. А освен всичко друго - емоцията от Apple винаги стои на първо място, затова за нас е важно да я поддържаме!


Нашите телефони са винаги включени, запишете си ги!

Христо Нейков - +359 889 602 015

Стоян Попов - +359 888 838 751


С благодарност и уважение,

Христо и Стоян


771 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com