Лейди Гага снима клип с iPhone 11 Pro, нов iPad Pro Smart и още в #TheAppleDigest Vol. 42


Какво можем да очакваме от бъдещия iPad Pro Smart, какво още откриха разработчиците в бета версията на iOS 13.4 и как Лейди Гага използва камерата на iPhone 11 Pro - разберете в четиридесет и второто издание на #TheAppleDigest.


Нов iPad Pro Smart с клавиатура и вграден тракпад през 2020 г.


Статия в The Information разкрива, че Apple ще зарадва феновете на iPad с нов модел клавиатура и вграден тракпад. Компанията вече няколко години експериментира с технологията и е готова да пристъпи към масово производство.

Очаква се Apple да представи новата клавиатура през март, когато ще бъде готово и новото поколение‌ iPad Pro‌.


Още по темата тук.


iOS 13.4 с още интригуващи нови функции


Втора бета версия на iOS 13.4 беше пусната от Apple за тестване от разработчици. Тя разкрива нови възможности като споделянето на папки в iCloud Drive.

Новата операционна система ще донесе промени в начина, по който изглеждат Mail и лентата със задачи. Вълнуваща е и новата функция CarKey, за която ви разказахме в #TheAppleDigest Vol. 39. Car key ще работи с iPhone и Apple Watch, давайки възможност за отключване и заключване на вратите на автомобили, които използват NFC технология.


Какво още ще крие iOS 13.4 разберете тук.


Следващият Mac няма да използва процесор Intel


Последната прогноза на Мин-чи Куо е свързана с първото поколение Mac, което няма да използва Intel процесор. Анализаторът очаква Apple да представи подобен продукт в първата половина на 2021 г. От компанията са все по-настойчиви в желанието си да разработят собствен чип, който да използват в продуктите си. Този вид чипове са важна част от бъдещите модели на iPhone и iPad, както и на Mac.


Още по темата тук.

“Stupid Love” на Лейди Гага - заснет с iPhone 11 Pro


Новият сингъл на носителката на Оскар е заснет изцяло с iPhone 11 Pro. Следвайки примера на своята колежка Селена Гомес, Гага използва само предоставените от устройството възможности, за да създаде на видео с изумително качество.

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com