Книжа на Apple с исторически връх, macOS Catalina 10.15.1 и Алфонсо Каурон - #TheAppleDigest vol. 22

Цената на акциите на Apple достигна до исторически връх, първата бета на macOS Catalina 10.15.1 вече е налична за записалите се в бета програмата, компанията сключи договор с именития режисьор, продуцент и сценарист Алфонсо Каурон - тези любопитни теми ви очакват в двадесет и второто издание на #TheAppleDigest.


Книжата на Apple достигнаха исторически връх


Цената на акциите на Apple скочи до исторически връх, отбелязвайки рекордни цифри. Това идва след година, изпълнена със сътресения заради търговската война между САЩ и Китай и несигурността за търсенето на iPhone. Стойността на книжата се повиши с 1,6%, достигайки нов дневен пик от 233,82 долара, изпреварвайки предишния връх от преди 53 седмици. Прочетете повече подробности тук.Първата бета на macOS Catalina 10.15.1 е тукApple пусна първата бета на macOS Catalina 10.15.1. Това се случи след официалното пускане на новата версия на операционната система миналата седмица. Най-новата версия включва някои от промените, включени в iOS 13.2, като например нови емоджита и настройки за поверителност на Siri. Разработчиците могат да актуализират операционната си система до най-новата бета версия чрез системните предпочитания, ако вече са записани в бета програмата. Публична бета версия се очаква да бъде налична по-късно тази седмица. Подробности вижте тук.


Apple сключи дългогодишна сделка с Алфонсо Каурон за Apple TV+Apple подписа договор с именития филмов режисьор, сценарист и продуцент Алфонсо Куарон. Сделка означава, че Apple може автоматично да придобие правата върху всичко, което Каурон създаде по време на продължителността на договора. Сред последните проекти на Куарон са отличените с множество престижни награди филми „Гравитация“ и „Рома“, а зрителите го познават и от "Хари Потър и затворникът от Азкабан" - първият филм от поредицата, който насочи франчайза в по-тъмна посока за по-възрастна аудитория. Apple TV+ стартира на 1 ноември, но продукции от партньорството с Куарон вероятно ще дебютират най-рано към края на 2020 г. Научете повече тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com