Какво очакваме от Apple, дъга на Пето авеню и нова локация в Токио - #TheAppleDigest Vol. 17Броени часове остават до най-мащабното Apple събитие за годината, знаковият стъклен куб е отново на мястото си в Ню Йорк, а в Токио отвори врати най-големият магазин на Apple в Япония - тези и още любопитни теми ви очакват в седемнайстото издание на #TheAppleDigest.

Най-голямото Apple събитие за 2019 г. е на 10 септември


В предишния брой на #ТheAppleDigest ви разказахме за очакванията и слуховете относно най-голямото годишно събитие на Apple. Освен новите модели на iPhone, които вероятно ще бъдат обявени във вторник, 10 септември, очакваме информация за новите версии на Apple Watch, софтуерни ъпдейти за iPhone и iPad, Mac и останалите продукти на компанията.


Заради глобалния спад на продажби на смартфони се очаква Apple да залага все повече на продажбата на аксесоари. Изтекли снимки на Apple Watch подсказват, че вероятно можем да очакваме часовника да бъде пуснат в продажба в няколко нови варианта - например керамика и титаний. За първи път Apple ще предава конференцията на живо в YouTube. Официалното начало е в 20:00 ч. Цялата информация е тук.


Снимка Quartz

Култовият магазин на Apple на Пето авеню в Ню Йорк грейна в цветовете на дъгата


Една от най-знаковите за Apple локации, стъкленият куб в който се помещава магазинът на Пето авеню в Ню Йорк, се завръща след продължил почти две години ремонт, по време на който конструкцията беше разглобена, а обектът - преместен.


За да отпразнува завръщането на култовата локация, компанията покри стъклените стени с фино фолио с ефект “дъга”. Фолиото пречи на минувачите да видят какво се случва вътре, но знаем, че Apple работи над удвояването на площта на магазина, който всъщност се намира под земята и е достъпен чрез специален асансьор. Цялата новина е тук.Снимка Apple

Най-големият магазин на Apple в Япония на знаково място в Токио


Apple отвори най-новия си и най-голям магазин в Япония в сърцето на бизнес района Марунучи в Токио, точно срещу историческата гара Tokyo station.


Apple Marunouchi е третият магазин на Apple, който отваря в Япония от миналия април, като част от продължаващите няколко години инвестиции в разширяване на продажбите на дребно в страната. Клиентите в Япония вече имат повече пространство да открият продуктите на Apple, да участват в сесия Today at Apple или да потърсят съвет от Genius. Цялата информация е тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

15 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com