Как iOS 13 пести батерия, Тим Кук в Китай и новият сериал по Apple TV+ - #TheAppleDigest Vol.23


Тест с ръка робот показа значителното предимство на тъмния режим на iOS 13, започна комедийният сериал “Dickinson” по Apple TV+, а Тим Кук отиде на помирителна среща в Китай - тези любопитни теми ви очакват в двадесет и третото издание на #TheAppleDigest.


Dark Mode на iOS 13 пести значително батериятаТестове с ръка робот установиха, че тъмният режим (Dark Mode) е една от най-добрите характеристики на iOS 13. Дори различни външни приложения и уебсайтове вече въвеждат възможност за затъмняване на екрана (например Instagram за iOS). Тестът е бил проведен с iPhone XS, като ръката робот е извършвала различни операции в светъл и тъмен режим, вкл. изпращане на съобщения, навигация в Google Maps, пускане на видео в YouTube video и др. Резултатите били впечатляващи - при тъмен режим батерията се изразходва с 30% по-малко, отколкото в светъл. Подробности вижте тук.

Комедийният сериал “Dickinson” по Apple TV+ с премиера в Бруклин


Сериалът “Dickinson” с режисьор, сценарист и продуцент Алина Смит бе официално представен в St. Ann's Warehouse в Бруклин. Историята се развива през 19 век и засяга теми, свързани с класовите и половите различия, семейството - от гледната точка на младата поетеса с бунтарки дух Емили Дикинсън. В главните роли можем да видим номинираните за наградите Оскар и Еми Хейли Стейнфилд и Джейн Краковски. Подробности вижте тук.


Гледайте и трейлъра на сериала:Тим Кук на среща в Китай


След като наскоро Apple премахна приложение, което породи политическа полемика в Хонконг и Китай, главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук се срещна с ръководителя на китайския пазарен регулатор в Пекин. Сред обсъдените въпроси са били увеличаването на инвестициите на Apple в Китай, защитата на правата на потребителите и корпоративната социална отговорност. Прочетете повече подробности тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

24 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com