iPhone SE с впечатляващи продажби, прогнозите за iPhone 12 Pro и Mac ''23 в #TheAppleDigest Vol.50


Какви са очакванията за следващото поколение Mac, iPhone и iPad, как Apple помага на нуждаещи се и още - разберете от петдесетото издание на #TheAppleDigest.Мин-Чи Куо: Забавяне на iPhone 12, отлагане на iPhone SE Plus и впечатляващи продажби за iPhone SE


Мин-Чи Куо прогнозира сериозно забавяне в производството на iPhone 12 и отлагане на представянето на iPhone SE Plus. Той очаква устройствата от серията на iPhone 12 да бъдат четири и масовото им производство да започне тази есен.


В своя доклад най-довереният Apple анализатор споделя, че предварителните поръчки на iPhone SE са надминали очакванията. Той прогнозира около 12-14 милиона продадени устройства през второто и 10 милиона през третото четиримесечие на годината.


Научете какво още споделя Куо тук.


Първи Mac с процесор на AppleДо края на годината Apple ще представи своя първи Mac със специално разработен от компанията ARM процесор, уверяват от Bloomberg. Предишните им прогнози посочваха края на 2020 г. и началото на 2021 г. като времева рамка за представяне на продукта.


Според Bloomberg Apple експериментират с множество различни чипове за бъдещото поколение на Mac. Възможно е първият разработен от Apple чип да използва 5 nm процес и да разполага с 12 CPU ядро.

Очаква се разработените от Apple чипове на бъдат по-добри от тези на Intel и според Bloomberg те ще бъдат по-бързи и ефективни от A13 процесорите, използвани в последните модели на iPhone и iPad. Така следващото поколение Mac ще се представя много по-добре от конкурентите си, използващи процесори на Intel.


Повече по темата прочетете тук.

Според China Times Apple ще представи 23-инчов Mac и нов 11-инчов iPad Air до края на тази година. В момента компанията предлага 10.2-инчов iPad с цена, започваща от $329, и 10.5-инчов iPad Air на цена от $499.


Още по темата тук.


Тим Кук, Apple и BBC в борба с бедносттаТим Кук се включи в кампанията "Big Night In" на BBC, която набира средства в помощ на Comic Relief и Children in Need. Той обяви плановете на компанията да направи и голямо дарение за кампанията.


Apple дари $10 милиона за каузата "One World: Together at Home”, организирана от Лейди Гага, Световната здравна организация и Global Citizen.


Прочетете още за усилията на Apple да подпомогне нуждаещи се тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com