iPhone през 2020, AirPods и червените лога в магазините на Apple - #TheAppleDigest Vol. 29


Какво да очакваме от iPhone през 2020 г. , ще влязат ли AirPods в комплект с новите модели и как Apple Store отбеляза 1-ви декември ще разберете в двадесет и деветото издание на #TheAppleDigest.


Бъдещите iPhone с по-тънки дисплеи и подобрена технология Touch ID

Нови модели iPhone с по-тънък 5.4- и 6.7-инчов дисплей можем да очакваме през 2020 г. Това не дава гаранции, че очакваните модели ще бъдат по-тънки. Така iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са малко по-дебели и тежки от iPhone XS and iPhone XS Max, резултат от по-голямата батерия, включена в тях.

2020 се очертава като натоварена за iPhone година. Много наблюдатели на Apple, както и Мин-Чи Куо, предвиждат бъдещите планове на компанията за създаване на модели с подобрена технология на Touch ID и разрастването й на пазара на устройства, използващи 5G технологии.

Още за плановете на Apple и очакванията за новите модели iPhone тук

AirPods като част от комплект с iPhone 12 Pro

Apple обмисля да включи слушалки AirPods към очакваните през 2020 г. нови модели iPhone, твърди публикация в DigiTimes. Повечето наблюдатели се отнасят скептично към твърдението на DigiTimes. Обикновено Apple включва стандартни EarPods, които според експерти не струват скъпо на компанията. AirPods се предлагат на сравнително висока цена, започваща от $159, затова дори да бъдат комбинирани с мобилен телефон, то очакванията са свързани с iPhone 12 Pro.

Още по темата тук


Apple Store отбеляза Световния ден за борба и превенция на ХИВ

Apple отново отбеляза деня за борба и превенция на ХИВ/СПИН с оцветени в червено лога в своите магазини. Кампанията е част от обещанието на технологичния гигант да дари по $1 за всяка покупка от магазините на Apple или apple.com, направена между 25 ноември и 2 декември и платена с Apple Pay на (RED).

това е организация, която се бори с ХИВ, партнирайки си с едни от най-известните брандове.


Повече за усилията на Apple в борбата и превенцията на ХИВ тук


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com