iPhone 12 с 5G антена, Augmented Reality Quick Look и iPhone XS Max в #TheAppleDigest Vol. 40


Дали Apple наистина ще разработи своя 5G антена, как обогатената реалност на Quick Look прави пазаруването онлайн още по-лесно и колко въздействаща може да бъде кинематографията с iPhone XS Max - разберете в четиридесетото издание на #TheAppleDigest.Възможно е iPhone 12 да притежава специално разработена 5G антена с модем от Qualcomm


Благодарение на разрастващото се партньорство на Apple с компанията Qualcomm, експерти са убедени, че iPhone 12 ще притежава технология 5G. Но доклад от края на миналата седмица съобщава, че от Apple не са напълно доволни от антената, разработена за работа с техните 5G чипове и обмисля създаването на своя собствена. От доклада става ясно още, че новата антена може да стане част от моделите на iPhone още тази есен.


Още по темата разберете оттук.Apple с подобрения в Augmented Reality Quick Look на Safari


Подобренията, въведени от Apple в Augmented Reality Quick Look на Safari, ще направят онлайн пазаруването много по-лесно. Използвайки технологията за обогатена реалност, потребителите ще могат да виждат избраните от тях продукти направо в своя дом.


Според TechCrunch, Quick Look вече дава възможност на търговци да добавят линкове и бутони, за да се възползват от новите качества на приложението.


Какво още в възможно с обогатената реалност на Quick Look прочетете тук.


Жулиен Вали и Еве Дюамел представиха късометражен филм, заснет с iPhone XS Max


Миналата година, режисьорското дуо Жулиен Вали и Еве Дюамел бе натоварено със задачата да създадат късометражен филм, посветен на проекта Today at Apple - поредица от събития, насърчаващи иновациите и креативността, провеждани в магазините на Apple по света. Резултатът от работата им е озаглавен Glacier. Едноминутната лента е заснета и обработена с iPhone XS Max и приложението FiLMiC Pro.


Визуалните ефекти в Glacier са достатъчно въздействащи, за да създадат илюзията за неподвластен на гравитацията танц насред океана. Убедете се сами.

Повече за създаването на въздействащото видео прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.


Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com