iPad чества юбилей, споразумение с Broadcom и звездите в Carpool Karaoke в #TheAppleDigest Vol. 37


Как са се променили дизайнът и функционалностите на iPad за едно десетилетие, какво да очакваме от новите споразумения между Broadcom и Apple, кои ще бъдат звездите в Apple’s Carpool Karaoke - разберете в тридесет и седмото издание на #TheAppleDigest.


Последният представен от Стив Джобс продукт на Apple става на десет години


Честит десети рожден ден на iPad! През 2010 г. в Центърa за изкуства Yerba Buena, Стив Джобс представя устройството, което ще заеме златната среда между смартфона и лаптопа.


Джобс го описва като “магическо и революционно устройство”, позволяващо на потребителите да сърфират в интернет, обслужват нуждите си от онлайн комуникация, четат, разглеждат снимки, слушат музика.


За своите десет години iPad продуктите се развиват много. Започвайки с 9.7-инчов дисплей и нито една камера, днес седмото поколение iPad разполага с 10.2-инчов Ретина дисплей, Smart Keyboard и редица функционалности, насърчаващи потребителската креативност като Apple Pencil support и няколко камери.

С какво ще ни изненада следващото поколение на продукта ще разберем най-рано през март.


Повече за развитието на iPad можете да прочетете тук.


Broadcom Inc. разширява сътрудничеството си с Apple


Американският производител на чипове Broadcom Inc. разкри, че е подписал два договора за дългогодишно сътрудничество и доставка на високоскоростни безжични модули и компоненти с Apple. И двата договора са в допълнение на съглашенията между компаниите от юни 2019 г. и отговарят на засилващото се сътрудничество между тях. Broadcom Inc. предвиждат, че сделките ще им донесат приходи от около 15 милиарда долара, а потребителите на Apple очакват партньорството да доведе до инкорпориране на 5G технология и подобряване на производителността на iPhone моделите.


Още по темата тук.


Започна излъчването на Apple’s Carpool Karaoke


Създателят на Carpool Karaoke Джеймс Кордън сподели трейлъра за предстоящия сезон на Apple’s Carpool Karaoke: The Series. В трети сезон на формата участие ще вземат звезди като Джей Лено, Кеша, Рашида Джоунс и актьорите от “Странни неща”. Деветте епизода, чието излъчване започна на 24 януари, могат да бъдат гледани напълно безплатно чрез Apple TV app.

Повече от Apple’s Carpool Karaoke гледайте тук и тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com