iOS 14, прогнози за iPhone 12 и новото в Apple TV+ в #TheAppleDigest Vol. 59


Какви възможности крие iOS 14, кои са най-новите прогнози на анализатори за iPhone 12 и как ноар киното се завръща в Apple TV+ - разберете от петдесет и деветото издание на #TheAppleDigest.


iOS 14 - новости и скрити предимства

Новите ъпдейти в iOS 14 ще позволят на потребителите да добавят описания към своите снимки. Това е дългоочаквана промяна, която ще позволи по-добра организация на галерията. Добавените описания ще се синхронизират автоматично в iCloud Photo Library. Повече тук.


Освен по-добро организиране, iOS 14 дава възможност и за по-добро изследване на снимките. Zoom опцията, с която потребителите могат да разглеждат детайли в изображения, е подобрена. Повече тук.


Крейг Федериги, старши вицепрезидент на Apple по софтуерно инженерство, сподели в интервю още подробности около iOS 14 и macOS Big Sur 11.0. Цялото интервю гледайте тук.


iPhone 12 Pro и Pro Max с по-бързи дисплеи, но без зарядни устройства

iPhone 12 Pro и Pro Max ще разполагат с дисплеи, позволяващи до 120Hz по-бързо обновяване. Информацията е предоставена в Twitter от потребител, известен най-вече с прогнозите си за продукти на Samsung.


Прогнозите за iPhone 12 продължават, а най-довереният Apple анализатор Мин Чи-Куо предвижда, че моделите ще бъдат продавани без включени слушалки и зарядни устройства. Според него това ще позволи на компанията да предлага iPhone 12 на цена близка до тази на iPhone 11.

Очаква се моделите от серията да бъдат четири - два 6.1- инчови модела, 5.4-инчов и 6.7-инчов iPhone Max. Всички те ще разполагат с OLED дисплеи, а според Куо възможността за добавяне на Apple Pencil също не е изключена.


Повече по темата прочетете тук и тук.


Ноар филмите се завръщат с Apple TV+

“Losing Alice” е новият нео-ноар психологически трилър, който скоро ще бъде достъпен за потребителите на Apple TV+. Създаден от американско-израелската писателка и режисьор Сигал Авин, той следва традицията на холивудските ноар криминални драми от средата на миналия век и е една от най-очакваните за платформата премиери.


Гледайте трейлъра на филма:

Повече за сюжета разберете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.


Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com