iCloud Keychain, MacBook със стъклена клавиатура и още в #TheAppleDigest Vol. 60


Как iCloud Keychain ще помогне за защита на сигурността на потребителите, какво се крие зад новия патент на Apple и как компанията помага на младите музикални артисти - научете от шейсетото издание на #TheAppleDigest.


Подобрен iCloud Keychain за iOS 14

Редица промени в iCloud Keychain носят iOS 14 и iPadOS 14. Потребителите вече ще бъдат уведомявани за сигурността на техните акаунти.


Новото Security Recommendations меню ще показва паролите, които според iOS 14 е възможно да поставят акаунта в риск. Това могат да бъдат пароли, които са лесни за отгатване или изтекли в интернет.


“Много интернет потребители вече използват тази парола”, “Лесна за познаване”, “Тази парола използва комбинация 123, която е често срещана и лесна за познаване”, това са само част от съветите, които iCloud Keychain ще предлага на потребителите.


Повече по темата тук .


MacBook с нови стъклени клавиши

Нов патент от Apple разкрива, че бъдещите модели MacBook могат да разполагат с изцяло нов дизайн на клавиатурата. Детайли от документа разкриват възможността за използване на покрити със стъкло клавиши, които да осигуряват на потребителите по-добра издръжливост на клавиатурата, както и по-красив дизайн.


От компанията не изключват и използването на различни полимери и други прозрачни материали, за да създадат новите клавиши. Според някои анализатори използването на стъкло може да бъде поредната стъпка в борбата на Apple с глобалното затопляне и замърсяването на планетата.


Научете още тук или тук.


Поредицата Made in LDN се завръща

Today at Apple - програмата на Apple, която насърчава креативността и подкрепя развитието на изкуството, си партнира със Spotlight, за да позволи на млади артисти да открият своя музикален стил.


Поредицата онлайн работилници Music Survival е подкрепена от кмета на Лондон и ще бъде безплатна за участниците. В програмата ще се включат известни музиканти като DJ Carly Wilford, Nadia Rose и Young T & Bugsey.


Повече по темата тук


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com