HBO Max, iOS 13.5 и ръст в продажбите на Apple в #TheAppleDigest Vol.51


Прогнози за продажбите на Apple, очаквания към втората бета версия на iOS 13.5, предстоящо партньорство между Apple и WarnerMedia и още в петдесет и първото издание на #TheAppleDigest.


Apple очаква ръст в продажбите на iPad и Mac през следващите месеци


Очакваният ръст ще е в резултат на социалната изолация и преминаването към онлайн обучение и работа от дома, споделят от компанията. В края на миналата седмица Apple оповести приходите си за второто годишно тримесечие и финансовите си прогнози. Старши вицепрезидентът и главен финансов директор на Apple Inc. Лука Маестри е на мнение, че продажбите на iPhone и продукти като AirPods ще спаднат, макар именно те да са водещи към момента.


Повече по темата вижте тук.


Кои са най-продаваните Apple продукти през последното тримесечие разберете тук.


Тим Кук допълни, че всички в Apple се трудят усърдно като насочват вниманието си към новите продукти и разработката им, независимо от усложнената обстановка в последните месеци. “Новите продукти са нова кръв за компанията. Работим усърдно, за да можем да предоставим на клиентите си това, от което имат нужда”, сподели Кук.


Научете повече за бъдещите планове на Apple тук.


Втората бета версия на iOS 13.5 е тук


През миналата седмица Apple представи втората бета версия на iOS 13.5 за тестване. Системата съдържа и първата версия на приложението, разработено от Apple, насочено към проследяване на разпространението и оценяване на заплахата от зараза с COVID-19.Повече за това какво можем да очакваме от iOS 13.5 вижте тук.


Apple продължава усилията си в борбата с COVID-19


Над 7.5 милиона протектори за лице е предоставила Apple в помощ на медицински работници по света. Компанията продължава с усилията си да помогне в борбата с епидемията от COVID-19.


Повече от два милиона са потребителите на приложението, което от Apple разработиха, за да подобрят скрининга за заразени с вируса. То е достъпно само на територията на САЩ и за пълнолетни лица.


Още по темата - тук.


WarnerMedia и Apple с нов проект - HBO Max


WarnerMedia ще предостави възможност на потребителите на Apple TV да се насладят на новата стрийминг услуга HBO Max. Без допълнителни такси, HBO Max ще бъде напълно интегрирана и достъпна за iPhone, iPad, Mac и Apple TV потребители след 27-и май.


Какво още можем да очакваме от това партньорство? Разберете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com