Експерименти, благотворителност в Австралия и емоджита в действие в #TheAppleDigest Vol. 34


Apple пусна ново видео, което разкрива магията на огъня и леда отблизо, 17-годишен ИТ специалист дарява приходи от разработените от него приложения за Apple Watch, a емоджита вече могат да украсят и вашия калъф за AirPods - прочетете повече по тези теми в тридесет и четвъртото издание на #TheAppleDigest.


Огън и лед през обектива на iPhone 11 ProApple пусна четвъртото си видео от поредицата “Експерименти”, озаглавено “Огън и лед”. То е снимано изцяло с iPhone 11 Pro, а в добавка към него компанията сподели не по-малко любопитно видео, което показва процеса на заснемане на впечатляващите кадри.


Новият клип показва изключително близки кадри на огън и лед в различни състояния и среда. Използвани са функции като забавен кадър, 4К и други, които онагледяват мощността и разнообразните възможности на камерата на iPhone 11 Pro.


Гледайте “Огън и лед”:

А сега и кадри за създаването на горното видео:

Още по темата вижте тук.


Създателят на приложенията за Apple Watch прави дарение за Австралия, която гори вече дни наред

Уил Бишъп, създателят на популярните приложения за Apple Watch - Chirp, Nano за Reddit и MiniWiki - дарява 100% от приходите от продажбите от изминалите почивни дни с цел да подпомогне борбата с бушуващите в Австралия пожари.


17-годишният Бишъп живее в Австралия и е добре запознат със сериозността на настоящата ситуация. Според The New York Times до момента има 23 загинали и 1300 разрушени домове, както и множество загинали животни и изгорени растения.

Прочетете повече тук.


Персонализирайте зареждащия калъф на своите AirPods с… емоджита

Apple направи възможна поръчката на зареждащия калъф за AirPods с гравирани емотикони. Персонализирането и досега беше предлагана услуга, но гравирането се ограничаваше само до текст. Не всички емотикони са налични при поръчка, но засега потребителите могат да избират между усмихнато лице, лице с изплезен език, палец, вдигнат нагоре, както и много животни.


Още за интересната нова услуга ще намерите тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com