Дарение на Apple в подкрепа на гражданските права и още в #TheAppleDigest Vol. 63


Apple дарява своя дял от приходите от документален филм John Lewis: Good Trouble, втори сезон на For All Mankind по Apple Tv+ и още ви очаква в шестдесет и тертото издание на #TheAppleDigest.


Apple подкрепя движението за граждански права


Apple дарява своя дял от приходите от документален филм John Lewis: Good Trouble на Националния музей за граждански права и Националния музей на историята и културата на Африка.


„Животът на Джон Люис карат всеки от нас да продължи борбата за равни права и расова справедливост“, заяви Лиса Джексън, вицепрезидент на Apple по околна среда, политика и социални инициативи. „Този ​​филм отбелязва неоспоримото му наследство и ние решихме, че е подходящ, за да подкрепи две културни институции, които продължават мисията му да обучава хората навсякъде за вечния стремеж за равни права.“.


John Lewis: Good Trouble, режисиран от Дон Портър, е документален филм за гражданския активист, борил се за расова справедливост в продължение на 60 години. Люис е сред пионерите на движението за граждански права, заедно с Мартин Лутър Кинг-младши.


Вижте още снимки и любопитни подробности в прессъобщението на Apple.


Apple насърчава гласуването на президентските избори

Apple ще предостави на служителите си в САЩ до четири часа платен отпуск, за да участват като доброволци или да гласуват на президентските изборите на 3 ноември,


съобщава 9to5Mac, позовавайки се на доклад на Bloomberg. Други компании като Twitter и Uber въвеждат същата практика.


Вижте още по темата тук.


For All Mankind с втори сезон


Трейлър за втория сезон на оригиналната продукция на Apple For All Mankind беше споделен от IMDB, макар компанията все още да не го е обявила официално. Датата на излизане също все още не е обявена.


For All Mankind беше сред първите сериали на Apple TV +. Успехът му бе безспорен и по-малко от седмица след старта на първия сезон, втори вече се подготвяше. Гледайте трейлъра рук:Подробности вижте тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.


Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com