Apple Watch, macOS Catalina и как Apple отбеляза падането на Берлинската стена - #TheAppleDigest26


Apple Watch запазва лидерството си на пазара, macOS Catalina 10.15.2 е вече достъпна за изпробване, а Тим Кук и Apple отбелязаха тридесет години от падането на Берлинската стена - тези любопитни теми ви очакват в двадесет и шестото издание на #TheAppleDigest.


Продажбите на Apple Watch са нараснали с 51%


Над 6.8 млн. смарт часовници са продадени през третата четвъртина на 2019 г. от Apple, показва изследване на Strategy Analytics. В отчетите на Apple, приходите от продажбите на Apple Watch са част от „Други продукти“, затова данните от изследванията на анализатори понякога се различават.


Ако Strategy Analytics са прави, то продажбите на устройствата са нараснали с 51% спрямо същия период през 2018 г. Така Apple Watch запазва лидерската си позиция, заемайки половината от световния пазар на смарт часовници.

Подробности вижте тук или тук.


Бета версията на macOS Catalina 10.15.2


Заедно с официалното представяне на iOS 13.2., Apple започна тестването на бета версията на macOS Catalina 10.15.2. Днес достъпна само за участниците в Apple Beta Program, по-късно тази седмица бета версията ще може да бъде изпробвана от всички потребители. Очаква се новата система да реши повечето от съществуващите проблеми в macOS 10.15.1, да е с подобрено представяне и да осигурява повече сигурност. Повече по темата тук.


Apple отбеляза падането на Берлинската стенаНа 9-ти ноември, Apple отбеляза три десетилетия от падането на Берлинската стена. В своята официална страница за Германия, компанията постави банер със снимка от паметния ден и цитат от немска народна песен.


Тим Кук написа в Twitter:


„Тридесет години след падането на Берлинската стена, трябва да помним, че обединени сме по-силни от различията, които ни разделят.“
Подробности тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

9 views

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com