Apple Pay настига PayPal, новата кампания Shot on iPhone, подкаст категории - #TheAppleDigest Vol.12


Apple настига PayPal - както при броя на потребителите, така и на транзакциите, стартира най-новата кампания Shot on iPhone, активни са нови категории в приложението за подкасти на Apple - тези и още любопитни теми ви очакват в дванайсетото издание на #TheAppleDigest.Apple стартира най-новата си кампания Shot on iPhone, която включва 16 артисти на турне. В кампанията са включени клиповете от зад кулисите на изпълнения на някои от най-популярните изпълнители днес, както и билборди. Сред звездите, част от кампанията, са Florence + the Machine, FKA Twigs, Kacey Musgraves, Skrillex, Travis Scott, Kamasi Washington и др. Apple отбелязва, че допълнителен хардуер и софтуер са били използвани съвместно с iPhone за заснемане на изображенията и кадрите от кампанията. Повече за кампанията прочетете тук.


Apple Pay настига PayPal - както при броя на потребителите, така и на транзакциите, заяви главният изпълнителен директор на компанията Тим Кук. Според компанията, всеки месец Apple Pay се ползва за почти 1 милиард транзакции, или двойно повече, отколкото миналата година. През миналото тримесечие Apple пусна услугата на още 17 пазара, включително и България, като така вече обхваща целия Европейски съюз. Услугата е достъпна на общо 47 пазара. Допълнителна информация ви очаква тук.От компанията откриха регистрация за поредицата от спектакли Today at Apple augmented reality (AR), наречени [AR]T, които ще се предлагат магазините на Apple по целия свят. Трите нови преживявания включват сесия, преподаваща основите на създаването на обогатена реалност с помощта на Swift Playgrounds, интерактивна разходка, включваща творби на някои от най-добрите съвременни художници в света, и арт инсталация, видима във всеки Apple Store по света. Подробности вижте на официалния сайт на Apple.


Apple ще започне тестване на интерфейс за програмиране на приложения (API) от CARIN, който ще му позволи да интегрира данни за здравословното състояние на пациенти в софтуера на приложения като за Health app. Това бе обявена по време на Конференцията за разработчици The 2019 Blue Button Developers Conference. Алиансът CARIN е двустранна, многосекторна компания за съвместна работа, която работи за насърчаване на обмена на здравна информация. Още по темата ще откриете на сайта Appleworld.today.
От Apple въведоха актуализация на своето приложение за подкасти, която улеснява откриването на ново съдържание. Вече са активни нови категории и класации, които показват най-популярните подкасти. Новите категории са общо 19 и сред тях са комедия, спорт, история, бизнес, новини, наука, правителство, изкуства и т.н. Повече за Apple Podcasts прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com