Откриването на Apple Park, креднитна карта на 15 г. и нов iPhone дизайн - #TheAppleDigest Vol. 2


Кой пя за откриването на новата централа на Apple, от колко време датира идеята за кредитна карта на Apple и как ще изглежда следващият iPhone - научете в новото издание на #TheAppleDigest.


Лейди Гага с таен концерт за откриването на Apple Park

Таен концерт на Лейди Гага беляза официално откриване на Apple Park, централата на технологичния гигант в Купертино, Калифорния. Тя бе отворена за служители преди 2 години, но в историята като официална дата ще остане 17 май. Събитието бе и в памет на Стив Джобс, чиято мечта е била централата на компанията да не прилича на офис. Съответно 80% от площта на новата централа е изпълнена от растителност. Вижте още в Mashable.


Стив Джобс искал да пусне кредитна карта на Apple още преди 15 години

Слуховете за пускането на Apple Card бяха потвърдени през март, когато Тим Кук официално обяви пускането на кредитна карта на компанията (разказахме ви за нея миналата седмица).

Оказва се обаче, че идеята не е никак нова и неин автор е всъщност самият Стив Джобс. За това разказва в своя блог Кен Сейгал, дългогодишен автор на реклами за продуктите на Apple. Той твърди, че идеята на Джобс е била картата да "награждава" потребителите си с безплатен достъп до музика в iTunes. iЛидерът обаче така и не успял да постигне споразумение с Mastercard, с които преговарял, затова прекратил проекта. Цялата история е тук.


Знаем ли вече как ще изглежда следващият iPhone?

Отговорът все пак е "Не", но визуалният артист с псевдоним Concept Creator е опитал да направи 3D визуализации на iPhone 11 по изтеклите по-рано дизайни и информация. При всички случаи няма да знаем как изглежда следващият флагман на Apple преди Тим Кук да го покаже на сцената, но пък нека помечтаем:За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com