Apple се мести от Китай, текат тестове на Apple Card и Noise App пиложение - #TheAppleDigest Vol. 6
Какви стъпки предприема Apple при настоящия търговски спор между Китай и САЩ във връзка с производството си, може ли мобилно приложение да е полезно за слуха ни, как вървят подготовките за пускането на кредитната карта AppleCard - тази и още важна информация ви очаква в шестото издание на #TheAppleDigest.


Apple обмисля да премести приблизително между 15% и 30% от своето производство от Китай в посока Югоизточна Азия или Мексико, съобщи във вторник агенция Nikkei Asian Review, цитирайки източници, запознати с въпроса. Независимо от резултата от настоящия търговски спор между Вашингтон и Пекин, Apple ще следва по-широката тенденция на прехвърляне на производство от втората по големина икономика в света. Повече по темата прочетете при агенция КРОСС.
По-рано този месец главният изпълнителен директор на Goldman Sachs Дейвид Соломон заяви, че служителите на кампанията тестват кредитната карта Apple Card преди официалното ѝ пускане през лятото. Сега Bloomberg съобщава, че от Apple са разширили тестването на картата и сред своите служители на дребно. Служителите на Apple за продажби на дребно са били уведомени за провеждания тест чрез вътрешно съобщение. Служителите на Apple от по-високо ниво тестват Apple Card вече няколко седмици. Подробности можете да видите тук.Apple подобрява своите магазини с нови дизайни, които насърчават непосредственото взаимодействие с продуктите и отговарят на променящите се нужди на клиентите. Масите, на които се излагат мобилните устройства iPhone, традиционно са подредени на редове, групирани по модел, а спецификациите на всяко устройство са представени чрез специално приложение на всеки телефон. Сега нови обозначителни етикети, поставени на всяка от специалните масите, групират iPhone XS, XS Max и XR, предлагайки бърз за преглед списък със спецификации и цени за сравнение. Новите дизайни вече са налице на различни локации по света. Повече за подобренията в магазините на Apple света прочетете на сайта 9to5mac.com.


Кое е следващото поле на дигиталното здраве? Нашите деликатни уши. Последната актуализация на Apple за iOS и WatchOS е насочена към слуховото здраве. Приложението Noise App е предназначено да ни предупреждава чрез Apple Watch, когато се намираме в шумна среда, която може да увреди слуха ни. Още за приложението прочетете тук.
Американската мултинационална компания за продажба на електроника на дребно Best Buy и Apple ще работят в по-тясно сътрудничество. Технологичният гигант обяви в сряда, че клиентите му могат да ремонтират продуктите си във всеки от почти 1000 магазина на Best Buy в САЩ. Преди това само някои Best Buy магазини бяха оторизирани да предлагат тази услуга. Програмата позволява на техниците на Best Buy да оценяват и поправят продуктите на Apple, използвайки оригинални части, без да нарушават гаранцията на Apple и в рамките на програмата AppleCare. Прочетете повече при BusinessInsider.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com