Apple Glasses, ново поколение iPad Mini и новини от OPA Solutions в #TheAppleDigest Vol.53


Apple подготвя своите първи очила с добавена реалност и нови модели iPad Mini, а OPA Solutions се завръща в своя офис - повече ще намерите в петдесет и третото издание на #TheAppleDigest.


Офисът на OPA Solutions е отново отворенПоетапно Apple започна да отваря своите магазини в САЩ и Канада, ние от OPA Solutions също се завръщаме в своя офис заедно с всички нужни предпазни мерки. От днес офисът ни е отново отворен за нашите клиенти и партньори. Можете да ни посетите в Sopharma Towers (София, ул. “Лъчезар Станчев” 5). Тук сме не само всеки ден от работната седмица, но и всяка събота от 10 до 16 ч.


Продължаваме да предлагаме и безплатна услуга за куриер, който да вземе устройството ви за сервиз и после да ви го върне. Заявката може да стане през чата на сайта ни opasolutions.net или на мейл support@opasolutions.net

Повече информация вижте тук.


Apple Glasses - бъдещето на добавената реалност


Най-рано през 2022 г. можем да очакваме Apple Glasses, които ще предложат на потребителите революционни възможности за забавление във виртуална добавена реалност. Според много специалисти първите очила за добавена реалност на Apple ще бъдат подобни на Facebook Oculus Quest, но и ще носят запазения дизайнерски отпечатък на компанията - изчистени линии и лека конструкция. Очаква се те да имат изцяло нова операционна система - rOS, дисплей с висока резолюция, тъч скрийн и управление с жестове.


Още за очакваните Apple Glasses - тук.

Бъдещото поколение iPad


Според най-доверения Apple анализатор Мин-Чи Куо компанията ще представи два нови модела iPad mini - 10.8-инчов и 8.5–инчов. Това ще се случи през втората половина на 2020 г. и първата половина на 2021 г. Също като iPhone SE, те ще са на по-ниска цена, но с подобрени функционалности и висока производителност.


Очаква се тези нови модели да формират 60-70% от продажбите на продукти от категорията iPad. Макар през март Apple да представи своето последно поколение iPad Pro, потребители и анализатори вече започнаха да споделят прогнози за бъдещите подобрения в следващите модели.


Повече за това какво още можем да очакваме от iPad устройствата прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com