Новата кредитна карта на Apple, поддръжката на iPhone 6 и чипсетът А13 - #TheAppleDigest Vol. 1Всяка седмица в #TheAppleDigest ще ви представяме интересни новини около продуктите на Apple и самата компания, както и полезна информация около поддръжката на Вашите устройства. В първия брой на рубриката ни посрещат директно кредитната карта на Apple, новият чипсет A13 и… вижте какво още.


Първите бройки от Apple Card бяха раздадени на служители на компанията

Служители на Apple са първите, които получават новите кредитни карти Apple Card. Съвместната услуга с Goldman Sachs бе обявена на специалното събитие “It’s Show Time” в края на март, но през уикенда тех блогърът Бен Гескин публикува в Twitter кадри от това как изглежда самата кутия и картата в нея.


Apple Card е интегрирана с приложението Wallet и може да се ползва навсякъде, където се приемат плащания през Apple Pay. Подробностите - от 9to5Mac.


Apple спира поддръжката на iPhone 6?

С представянето на iOS 13 през юни Apple ще преустанови поддръжката на четири смартфона и два таблета, твърди френският сайт iphonesoft.fr.

Според анонимeн информатор операционната система няма да бъде съвместима с iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPad Mini 2 и iPad Air, но ще може да се инсталира на iPhone 6s. Още подробности във Fakti.bg.


TSMC започна производството на новия чипсет A13

Tайванският производител на чипове Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), ексклузивен доставчик на бъдещия мобилен чипсет на Apple A13, е започнал производството на новите чипове.


A13 ще бъде произвеждан по 7nm процес и EUV (Extreme Ultraviolet) литография, а още информация по темата можете да научите от MobileBulgaria.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com