Apple Card достъпна в САЩ, инвестиции в Apple TV+ и прогнози за септември - #TheAppleDigest Vol. 15

Updated: Aug 27, 2019


Apple Card вече е достъпна на територията на САЩ, от компанията ще инвестират поне още 6 млрд. долара във видеострийминг платформата си Apple TV+, наближава времето за голямото септемврийско събитие на Apple, а с него и прогнозите какво ще се случи - тези и още любопитни теми ви очакват в петнайстото издание на #TheAppleDigest.

Apple Card вече е достъпна за всички притежатели на iPhone в САЩСлед кратък тестови период, Apple Card е достъпна за всички в Съединените щати. За да се регистрира нов потребител, просто трябва да отвори приложението Wallet на своя iPhone и да започне процеса на кандидатстване. Apple Card е карта без такси с единна лихва върху салдото, която възнаграждава клиентите си с Daily Cash Cashback. Това включва връщане на 3% от сумата при покупка на продукт на Apple и услуги от Uber и Uber Eats, връщане на 2% от сумата за всички покупки, направени чрез Apple Pay, и връщане на 1% от сумата при покупки, направени с физическата карта. Компанията заяви, че ще добави още популярни търговци към 3-процентния кешбек в следващите месеци. Подробности по темата ще откриете тук.


Apple прави сериозни инвестиции в Apple TV+Компанията ще инвестира поне още 6 милиарда долара в своя продукт за видеострийминг Apple TV+. Идеята е услугата да се развие чрез създаването на собствени оригинални филми и шоу формати, с цел да догони главните си конкуренти Netflix, HBO и Disney. По-рано от технологичния гигант заявиха, че се очаква стрийминг услугата да стартира тази есен. Според нови данни обаче създателите на iPhone искат проектът да тръгне в близките 2 месеца, преди стартирането на Disney +. Apple също така ще предлага като отделен продукт Apple TV Channels или телевизионни канали, свързана с Apple TV+. Още информация намерете тук.

Какво да очакваме от събитието на Apple през септември?


За последните шест години, Apple обявява новите модели iPhone на събитие през първата половина на септември и се очаква това да се случи и тази година. Компанията подготвя нови хардуерни предложения за следващите седмици и месеци, включително „Pro” версии на iPhone, ъпгрейд на iPad и най-големите си лаптопи от години. В плана на технологичния гигант влиза да представи три нови модела iPhone по време на събитието си през септември, твърдят източници, запознати с въпроса. Смартфоните вероятно ще бъдат пуснати в продажба в рамките на същия месец. Тази година ще видим и: обновени версии на iPad Pro с ъпгрейднати камери и по-бързи чипове, нов iPad с по-голям екран, нови версии на Apple Watch и първото обновяване на MacBook Pro от три години, посочват източниците. Повече за събитието прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com