Акценти от събитието на Apple, AppleCare+ без срок, Apple TV+ безплатно - #TheAppleDigest vol. 18


AppleCare+ удължена гаранция вече се предлага като услуга с безсрочен месечен абонамент, една година безплатно ползване на Apple TV+ при закупуване на устройство, Apple отново е трилионна компания и акценти от годишното събитие на компанията - тези и още любопитни теми ви очакват в осемнайстото издание на #TheAppleDigest.


Какво се случи на годишното събитие на Apple?Дългоочакваната годишна конференция на Apple за 2019 се проведе преди броени дни. По време на събитието беше представен новият iPhone 11 с двойна камера, както и новите iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. Сред акценитете попадна и серия 5 на Apple Watch с Always-On Retina дисплей, новата версия на iPad, както и новите услуги Apple TV+ и Apple Arcade. Подробности ще намерите тук.


AppleCare+ удължена гаранция като услуга с месечен абонамент


Миналата година Apple предостави опцията за месечно плащане на своите дву- или в някои случаи тригодишни планове AppleCare+ за iPhone, iPad и Apple Watch. Преди броени дни компанията направи промени, така че клиентите да могат да си купят безсрочен месечен абонамент за AppleCare+. Потребителите могат да изберат да продължат месечното покритие на AppleCare+ докато желаят или докато Apple вече не може да обслужва устройствата им. Месечният абонамент е наличен за iPhone, iPad и Apple Watch. AppleCare+ се предлага само като предплатена опция с фиксирани условия за устройства като Macs, Apple TV, AirPods и други. Повече прочетете тук. Apple отново е трилионна компания

Ден след като от Apple показаха три нови iPhone устройства и две нови услуги, компанията приключи търговията с оценка от $1 трилион за първи път от миналия ноември. Акциите на технологичния гигант поскъпнаха с 3,18% преди звънеца, а след това натрупаха още 0,91%, или достигнаха $225,63 за акция. От началото на годината акциите на Apple са натрупали 40%. Още подробности намерете тук.


Една година безплатно Apple TV+ при закупуване на устройствоВсеки, който закупи iPhone, Macbook, iPad или iPod Touch, ще получи безплатно услугата за видеострийминг Apple TV+ за период от една година - това стана ясно по време на събитието на Apple миналата седмица. След изтичането на периода същите потребители ще бъдат таксувани за услугата само по $5 месечно. Прогнозите са компанията да продаде най-малко 130 милиона нови iPhone-и през следващите 12 месеца. В рамките на миналата година пък бяха продадени 60 милиона Macbook и iPad устройства, което означава, че услугата Apple TV+ лесно ще бъде достъпна до почти 160 милиона потребители, колкото към момента са потребителите на Netflix. Повече информация прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com