4 нови модела iPhone, Apple се бори с въглеродните емисии и още в #TheAppleDigest Vol. 30


Четири нови модела iPhone през 2020 г., iPhoneс OLED дисплей и 5G технология и още една стъпка в стремежа на Apple към ограничаване на своя въглероден отпечатък - всичко това ще разберете в тридесетото издание на #TheAppleDigest.


Четири модела IPhone с OLED дисплеи през 2020 г.


Apple анализаторът Мин-Чи Куо очаква четири нови модела iPhone, използващи технология с органични светодиоди (OLED) през 2020 г. Според него, Apple ще представи 5.4-инчов, два 6.1-инчови и един 6.7-инчов модел, всеки с OLED и 5G технологии. Разликата между моделите няма да бъде само в големината на дисплея, но и в броя на камерите и технологията им.


Какво очаква Куо през 2021 г. от моделите iPhone прочетете тук и тук.


Qualcomm и Apple с общ проект


Президентът на технологичната компания Qualcomm посочи работата си с Apple по разработката на бъдещ модел iPhone, използващ 5G технология, като приоритетна. По време на събитието, Кристиано Амон, президент на Qualcomm, сподели, че компаниите се опитват да представят общия си проект в най-кратък срок.


Очаква се Apple да използва 5G в три от моделите iPhone, които ще представи през 2020 г. Повече по темата четете тук.


Apple продължава усилията си за ограничаване на своя въглероден отпечатък


Apple започва да изкупува алуминий, добит без отделяне на въглероден диоксид, и планира материалът да бъде използван в изработването на продуктите на компанията. “В продължение на повече от 130 години, алуминий - материал, използван в толкова много продукти - се произвежда по един и същи начин. Това е на път да се промени,” каза Лиса Джаксън, вицепрезидентът на Apple по околната среда, политиката и социалните инициативи.


Още за стремежите на Apple към ограничаване на своя въглероден отпечатък прочетете тук.


За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.

Contact Us

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Address: Bulgaria, Sofia 1797, 5 Lachezar Stanchev Str., Sopharma Business Center, Shopping center, 2nd floor

Working Hours:

Monday - Friday

09:00 AM - 06:00 PM

Saturday

10:00 AM - 04:00 PM

Service and Sales: +359 89 5214860‬

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com